La Recerca sobre l'Ensenyament del Temps Històric, l'Espai Geogràfic i la Formació del Pensament Social [43205]
Santisteban, Antoni
Oller Freixa, Montserrat
Pagès, Joan
Llusa Serra, Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Research into the Teaching of Historical Time, Geographical Space and the Formation of Social Thought
Títol variant: La Investigación sobre la Enseñanza del Tiempo Histórico, el Espacio Geográfico y la Formación del Pensamiento Social
Data: 2017-18
Resum: - Analitzar els diferents aspectes de la formació del pensament històric: consciència històrica i temporalitat, imaginació històrica i empatia, i interpretació de les fonts. - Analitzar els diferents aspectes de la formació del pensament geogràfic: construcció de l'espai, el paisatge, el territori i les identitats. - Valorar les aportacions de la recerca en temps històric i espai geogràfic a l'educació per a la ciutadania. - Analitzar el paper dels mitjans de comunicació i les TAC en la formació del pensament social.
Resum: - Analyzing the different aspects of the formation of historical thinking: historical consciousness and temporality, historical imagination and empathy, and interpretation of the sources. - Analyzing the different aspects of the formation of geographical thinking: space construction, landscape, territory and identities. - Assessing the contributions of research in historical time and geographical space to citizenship education. - Analyzing the role of the media and the ICT in the formation of social thinking.
Resum: - Analizar los diferentes aspectos de la formación del pensamiento histórico: conciencia histórica y temporalidad, imaginación histórica y empatía, e interpretación de las fuentes. - Analizar los diferentes aspectos de la formación del pensamiento geográfico: construcción del espacio, el paisaje, el territorio y las identidades. - Valorar las aportaciones de la investigación en tiempo histórico y espacio geográfico a la educación para la ciudadanía. - Analizar el papel de los medios de comunicación y las TAC en la formación del pensamiento social.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca en Educació [4313815]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 92.4 KB

Anglès
8 p, 94.5 KB

Castellà
7 p, 93.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir