Metodologia de Recerca [42951]
Martín Flix, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Research Methodology
Additional title: Metodología de Investigación
Date: 2017-18
Abstract: Els alumnes s'hauran d'integrar en un grup de recerca vinculat al Màster, on dissenyaran i executaran un treball de recerca original. Per desenvolupar aquesta tasca, cada estudiant disposarà d'un DIRECTOR DE RECERCA que supervisarà i valorarà el treball de l'alumne. A l'alumne se li subministrarà un llistat de línies de recerca vinculades al Màster amb els directors corresponents. Podran actuar com a DIRECTORS DE RECERCA aquells investigadors doctors que participin activament en línies de recerca vinculades al Màster. Si un alumne té un director adscrit a un centre acadèmic i/o de recerca DIFERENT del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB, haurà de tenir la CONFORMITAT d'un professor del Departament, que actuarà com a TUTOR INTERN. En cas que l'alumne tingui dificultats per incorporar-se a una línia de recerca, el coordinador del Mòdul de Metodologia de Recerca l'ajudarà en aquesta tasca.
Abstract: The student must join a research group whose research fields are linked to the Master's scopes. In this group, the student will design and develop an original research work. To develop this task, every student will be assigned to a RESEARCH SUPERVISOR, who will supervise and evaluate the student's work. The student will be provided with a list of research lines linked to the Master, along with their respective directors. Any researcher with a doctor degree who actively participates in a research field linked to the Master's scopes can act as a RESEARCH SUPERVISOR. If a student has a director affiliated to an academic and/or research institution DIFFERENT FROM the Cell Biology, Physiology and Immunology Department of the UAB, he/she must obtain the conformity from one of the professors or lecturers of the Department, who will stand as an INTERNAL TUTOR. In case the student experiences difficulties in joining a research line, the coordinator of this Module (Research Methodology) will help him/her to find one.
Abstract: Los alumnos deberán integrarse en un grupo de investigación vinculado al máster donde diseñarán y ejecutarán un trabajo de investigación original. Para desarrollar esta tarea, cada estudiante dispondrá de un DIRECTOR DE INVESTIGACIÓN que supervisará y valorará el trabajo del alumno. Al alumno se le suministrará un listado de líneas de investigación vinculadas al Máster con los directores correspondientes. Podrán actuar como DIRECTORES DE INVESTIGACIÓN aquellos investigadores doctores que participen activamente en líneas de investigación vinculadas al Master. Cuando el estudiante tenga un director adscrito en un centro académico y/o de investigación DIFERENTE al Departamento de Biología Celular, Fisiología e Inmunología de la UAB, deberá tener la conformidad de un profesor del Departamento que actuará como TUTOR INTERNO. En caso de que el alumno tenga dificultades para incorporarse en una línea de investigación, el coordinador del Módulo de Metodología de Investigación le ayudará en esta tasca.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Study plan: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]Català
4 p, 75.9 KB

Anglès
3 p, 74.8 KB

Castellà
4 p, 76.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-15, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir