L'impacte dels Jocs a les seus olímpiques
Cashman, Richard

Títol variant: El impacto de los Juegos en las sedes olímpicas
Títol variant: Impact of the Games on Olympic host cities
Publicació: Bellaterra: Centre d'Estudis Olímpics i de l'Esport de la UAB, 2010
Descripció: 22 pag.
Resum: L'impacte d'uns Jocs Olímpics en una seu és un tema de debat constant, i fins i tot de controvèrsia. Celebrar uns Jocs Olímpics suposa un compromís llarg i costós per a una ciutat que desitja organitzar aquest festival esportiu de primera categoria. L'impacte es prolonga durant quatre períodes diferents: la designació del dret a organitzar els Jocs, el període de preparació de set anys, la celebració dels Jocs pròpiament dita i el període posterior als Jocs.
Resum: El impacto de unos Juegos Olímpicos en una sede es un tema de debate constante, e incluso de controversia. Celebrar unos Juegos Olímpicos supone un compromiso largo y costoso para una ciudad que desea organizar este festival deportivo de primera categoría. El impacto se prolonga durante cuatro periodos distintos: la designación del derecho a organizar los Juegos, el periodo de preparación de siete años, la celebración de los Juegos propiamente dicha y el periodo posterior a los Juegos.
Resum: The impact of an Olympic Games on a host city is a matter of continuing debate and even controversy. Staging an Olympic Games represents a long and expensive commitment of a city to this peak sporting festival. The impact can be divided into four separate periods: the winning of the right to host the Games; the seven year preparation period; the staging the Games themselves and the post-Games period.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català, castellà i anglès
Col·lecció: Lliçons universitàries, 8
Document: Working paper
Matèria: Jocs Olímpics ; Juegos Olímpics ; Olympic Games ; Impacte ; Impacto ; Impact



22 p, 466.7 KB

English
21 p, 454.4 KB

Español
23 p, 466.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2017-09-27, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir