Olimpisme a les escoles : l'educació olímpica com a centre en l'educació de valors
Binder, Deanna

Títol variant: Olimpismo en las escuelas : la educación olímpica como centro en la educación de valores
Títol variant: Teaching Olympism in schools : Olympic education as a focus on values education
Publicació: Bellaterra: Centre d'Estudis Olímpics i de l'Esport de la UAB, 2010
Descripció: 26 pag.
Resum: Per tal de comprendre l'Olimpisme tal com s'articula en els principis fonamentals de la Carta Olímpica, és fonamental tenir en compte la crida que fa a la importància del mandat educatiu dels Jocs Olímpics. És un mandat per l'educació de valors. Aquest treball explora la teoria pedagògica i de disseny curricular relacionada amb l'ensenyament de valors que semblen propers al concepte de l'Olimpisme.
Resum: Para comprender el Olimpismo como se articula en los principios fundamentales de la Carta Olímpica es fundamental tener en cuenta el llamamiento que hace a la importancia del mandato educativo de los Juegos Olímpicos. Es un mandato para la educación de valores. Este trabajo explora la teoría pedagógica y de diseño curricular relacionada con la enseñanza de valores que parecen cercanos al concepto del Olimpismo.
Resum: Fundamental to the understanding of Olympism - as articulated in the fundamental principles of the Olympic Charter - is its call for an emphasis on the educational mandate of the Olympic Games. This is a values education mandate. This lecture explores curriculum and pedagogical theory related to teaching values that seem to be closely related to the concept of Olympism.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català, castellà i anglès
Col·lecció: Lliçons universitàries, 16
Document: Working paper
Matèria: Educació olímpica ; Educación olímpica ; Olympic education ; Valores deporte ; Valors esportius ; Sport values



26 p, 527.8 KB

Español
25 p, 523.5 KB

English
24 p, 930.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2017-09-27, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir