Gamification tool for higher education
Menendez Buitrago, Juan
Robles, Sergi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Eina de gamificació per l'Educació Superior
Títol variant: Herramienta de gamificación para la Educación Superior
Data: 2017-06-29
Resum: In this project I have developed a basic gamification web-based tool that helps teachers apply gamification elements to their courses activities and keep track of them in an easy way. The development is focused on the back-end features, mainly the database design and the relations between as many gamification elements as possible. The goal of this tool is to serve as the foundation for further developments and therefore it is not intended to be a final product but a starting point for more elaborate solutions.
Resum: En aquest projecte he desenvolupat una eina de gamificació basada en la web que ajudi els professors a aplicar conceptes de gamificació en les activitats de les seves assignatures i a fer un seguiment d'un manera senzilla. El desenvolupament s'ha centrat en les característiques del back-end, principalment en el disseny de la base de dades i les relacions entre els diversos components de gamificació implementats. La funció principal és la de servir de base per a futurs desenvolupaments i per tant no té la intenció de ser un producte final sinó un punt de partida per solucions més elaborades.
Resum: En este proyecto he desarrollado una herramienta de gamificación basada en la web que ayude a los profesores a aplicar conceptos de gamificación en las actividades de sus asignaturas y a hacer un seguimiento de una manera sencilla. El desarrollo se ha centrado en las caracterísiticas del back-end, principalmente en el diseño de la base de datos y las relaciones entre los diversos componentes de gamificación implementados. La función principal es la de servir de base para futuros desarrollos y por lo tanto no tiene la intención de ser un producto final sino un punto de partida para soluciones más elaboradas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Gamification ; Education ; Learning ; Web application ; Dashboard ; Incentive ; Merit ; Narrative ; Level ; Point ; Motivation ; PHP ; MySQL ; Laravel ; MVC ; Gamificació ; Educació ; Aprenentatge ; Aplicació web ; Quadre de comandament ; Incentiu ; Mèrit ; Narració ; Nivell ; Punt ; Motivació ; Educación ; Aprendizaje ; Aplicación web ; Panel de control ; Incentivo ; Mérito ; Narrativa ; Nivel ; Punto ; Motivación



14 p, 519.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2017-10-16, darrera modificació el 2024-06-15



   Favorit i Compartir