rEvolución : suite de web services para ofrecer nuevas herramientas en la intranet de MANGO
Rodríguez Murillo, Mario
Benítez Fernández, Yolanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: rEvolución : web services suite in order to offer new tools on MANGO's intranet
Títol variant: Revolución : suite de web services per a oferir noves eines a la intranet de MANGO
Data: 2017-06-28
Resum: Dentro de organizaciones profesionales y empresas, las áreas dedicadas a las tecnologías de la información, deben trabajar exhaustivamente en las tareas diarias de elaboración de los productos y desarrollos orientados a sus clientes, optimizando la calidad y el soporte que ofrecen. Sin embargo, para obtener un crecimiento a largo plazo, los equipos IT deben encontrar los procesos e innovaciones digitales que permitan a sus componentes fundamentales, los empleados, trabajar con mejores herramientas y con espacios más adaptados a las singularidades de cada uno. Es por ello que dentro de MANGO, se diseñó un proyecto orientado a mejorar la intranet, el entorno de trabajo común para muchos de los empleados que se encuentran en su central. Un proyecto focalizado en ofrecer nuevas herramientas que faciliten la navegación por este espacio, agilicen tareas diarias y también que lo convierta en un espacio más personal.
Resum: Inside professional organizations and companies, the departments dedicated to Information Technology must thoroughly work in diary tasks related to elaborating products and developments orientated to their clients, in order to optimize the quality and support they offer. Nevertheless, in pursuance of obtaining a long-term growth, IT teams must find digital processes and innovations that allow their fundamental components, their workers, to work not only with the best tools but in spaces highly adapted to their own singular needs. This is why MANGO has developed a project directed to improve the intranet, the common work environment used by many of the employees who work in the company central building. This project is focused on offering new tools in order to facilitate navigation through this space, speed up diary tasks and also transform this environment into a more personal setting.
Resum: Dins d'organitzacions professionals i empreses, les àrees dedicades a les tecnologies de la informació, han de treballar de forma exhaustiva amb les tasques diàries d'elaboració dels productes i desenvolupaments dirigits als seus clients, optimitzant la qualitat i el suport que ofereixen. No obstant, per tal d'obtenir un creixement a llarg termini, els equips IT han de trobar els processos i innovacions digitals que permetin als seus components fonamentals, els empleats, treballar amb millors eines i amb espais millor adaptats a les seves singularitats. Per tal d'aconseguir-ho, a MANGO es va dissenyar un projecte orientat a millorar la intranet, l'entorn de treball comú per a molts dels empleats que es troben a la seva central. Un projecte dirigit a oferir noves eines que facilitin la navegació en aquest espai, que agilitzi les tasques diàries i que també passi a ser un espai més personal.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: MANGO ; Intranet ; RESTful ; Serveis ; Backend ; API ; Web ; Aplicatius ; Servicios ; Aplicativos ; Services ; Applications



13 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2017-10-16, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir