Disseny d'un sistema per pilotar un dron
Covas Domenech, Kevin
Rexachs del Rosario, Dolores Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Design of a system to pilot a dron
Títol variant: Diseño de un sistema para pilotar un dron
Data: 2017-06-28
Resum: Els sistemes de pilotatge de drons que hi ha avui en dia no contemplen diferents situacions on es requereix utilitzar una única mà per a pilotar el dron i l'utilització de l'altre mà per a controlar un altre sistema com pot ser una càmera. És per això que es requereixen nous sistemes de pilotatge de drons que es puguin utilitzar davant d'aquestes necessitats. En aquest projecte es proposa un sistema per pilotar un dron mitjançant un únic joystick. Es parteix d'un model Master-Slave d'emissores de ràdio-control adaptat on, en comptes d'utilitzar dues emissores de ràdio-control, se n'utilitzarà una que està connectada a una placa Arduino. Amb aquesta connectada al joystick amb el qual volem controlar el dron. Donarem una solució a les situacions plantejades anteriorment.
Resum: Today's drone piloting systems do not contemplate different situations where it is required to use a single hand to pilot the dron and the use of the other hand to control another system like a camera. That's why new drones piloting systems are required in order to be used to meet these needs. In this project, a system is proposed to pilot a dron using a single joystick. It is based on a Master-Slave model of radio-control transmitters adapted, where instead of using two radio-control stations, we will use just one connected to an Arduino plate. With the Arduino plate connected to the joystick, which controls the dron, we will provide a solution to the situations mentioned before.
Resum: Los sistemas de pilotaje de drones que hay hoy en día no contemplan diferentes situaciones donde se requiere utilizar una única mano para pilotar el dron y la utilización de la otra mano para controlar otro sistema como puede ser una cámara. Es por ello que se requieren nuevos sistemas de pilotaje de drones que se puedan utilizar ante estas necesidades. En este proyecto se propone un sistema para pilotar un dron mediante un único joystick. Se parte de un modelo Master-Slave de emisoras de radio-control adaptado donde, en vez de utilizar dos emisoras de radio-control, se utilizará una que está conectada a una placa Arduino. Con esta conectada al joystick con el que queremos controlar el dron. Daremos una solución a las situaciones planteadas anteriormente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Dron ; Pilotatge ; Arduino ; Joystick ; PPM ; Microcontrolador ; Emissora R/C ; Pilotaje ; Emisora R/C ; Pilotage ; Microcontroller ; R/C transmitter



9 p, 966.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2017-10-16, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir