Diseño de campaña de comunicación para Núvol, digital de cultura
Roig Luque, Ester
Gallego Ayala, Joana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Disseny de campanya de comunicació per a Núvol, digital de cultura
Títol variant: Designing a communication campaign for Núvol, digital de cultura
Data: 2017
Descripció: 75 pag.
Resum: El projecte és el desenvolupament y disseny d'una campanya de comunicació pel mitjà digital cultural "Núvol, digital de cultura". Aquesta campanya té l'objectiu principal ampliar audiències i arribar al públic jove, ja que és el segment de la població que menys llegeix "Núvol". Les estratègies estan dirigides, concretament, als joves universitaris i han estat dissenyades en base a tendències i comportaments culturals extrets de dades oficials i estudis sobre hàbits i pràctiques culturals.
Resum: Este proyecto es desarrollo y diseño de una campaña de comunicación para el medio digital cultural, "Núvol, digital de cultura". La campaña tiene el objetivo principal de atraer "Núvol" a audiencias jóvenes, concretamente universitarias, ya que es el grupo de población que menos lee "Núvol". Las estrategias desarrolladas en el trabajo están basadas en tendencias y comportamientos culturales, extraídos de datos oficiales y estudios sobre hábitos y las prácticas culturales, previamente expuestos en el marco teórico.
Resum: This project is about developing a communication campaign for the digital cultural media, "Núvol, digital de cultura". This campaign and the strategies that are included, are designed towards young people, specifically university students, because "Núvol" audiences have a gap in this group of population: they don't read "Núvol". So I have designed these strategies based in youth cultural behaviours and trends, according to official data and studies.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Mitjans digitals ; Cultura ; Imatge corporativa ; Comunicació en organitzacions ; Empreses ; Comunicació



75 p, 3.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-10-20, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir