La Cartoteca de la UAB : notas para una guía del usuario
Alegre i Nadal, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Data: 1985
Resum: Le but de cette note est de renseigner l'utilisateur sur l'organisation de la Cartothèque de l'Université Autonome de Barcelona. Les caractéristiques essentielles des "instruments de contrôle" de la cartographie disponible y sont décrites et expliquées: tout d'abord la disposition physique des documents dans le dépôt des cartes et son rapport avec l'Inventaire, deuxièmement la note expose le système de références géographiques utilisé pour la préparation du Catalogue. Au bout du compte cet "instrument de contrôle", est celui qui permetra à l'utilisateur de répondre à la question: quelle est l'information cartographique dont on dispose dans la carthotèque concernant la territoire que j'étudie?.
Resum: This note provides instructions for the use of the Map Library at UAB. The author describes and explains the principal methods of identification of the material available: a) the location of the documents in the Library, and their relation to the Inventory, and b) the geographical reference system applied in the compiling of the Catalogue. Indeed, the system of identification is fundamental in allowing each user to verify what cartographic information is available in the Library for each study area.
Resum: La nota pretén informar a l'usuari interessat sobre l'organització de la Cartoteca de la UAB. Es descriuen i justifiquen els principals aspectes que caracteritzen els instruments de control de la cartografia disponible. En primer Iloc, l'ordenació física dels documents en el dipòsit i la seva relació amb l'inventari. En segon lloc, la nota s'estén sobre el sistema de referenciació geogràfica utilitzat per a la confecció del catàleg. En última instància aquest instrument de control és el que permet a l'usuari respondre a la pregunta: de quina informació cartogràfica disposo en la Cartoteca per al meu àmbit d'estudi.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Enric Lluch
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 6 (1985) p. 107-114, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41351


8 p, 245.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-06-11, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir