Discursos leídos ante la Real Academia Sevillana de Buenas Letras por los Señores D. Miguel Lasso de la Vega y López de Tejada marqués del Saltillo y D. Antonio Muñoz Torrado, Pbro. en la recepción solemne del primero el sía 25 de junio de 1922
Lasso de la Vega y López de Tejada, Miguel
Muñoz Torrado, Antonio

Data: 1922
Descripció: 121 p.
Resum: Discurs llegit pel Marqués de Saltillo en motiu del seu ingrés a la Real Academia Sevillana de Buenas Letras l'any 1922. L'estudi tracta sobre les cases i els blasons de Sevilla. El text inclou el discurs de contestació de l'acadèmic Antonio Muñoz Torrado.
Resum: Discurso leído por el Marqués de Saltillo en motivo de su ingreso en la Real Academia Sevillana de Buenas Letras en 1922. El estudio trata sobre las casas y los blasones de Sevilla. El texto incluye el discurso de contestación del académico Antonio Muñoz Torrado.
Resum: Speech read by Marqués de Saltillo on the occasion of his admission to the Real Academia Sevillana de Buenas Letras in 1922. The study deals with houses and heraldry in Seville. The text includes the response speech of the academic Antonio Muñoz Torrado.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Castellà
Document: Llibre ; Text
Matèria: Sevilla121 p, 55.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2017-11-20, darrera modificació el 2021-08-08   Favorit i Compartir