Changing patterns in household formation in Barcelona and Madrid
Alabart, Anna
Castells, Núria
Domingo i Valls, Andreu 1958-
Fabré, Assumpta
Stolcke, Verena
Cabré, Anna, 1943-
Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Demogràfics

Publicació: Bellaterra Centre d'Estudis Demogràfics 1986
Descripció: 26 pag.
Resum: La finalitat d'aquest estudi és donar a conèixer els resultats inicials del projecte d'investigació en curs sobre "Models de Formació de la Parella" i, particularment, les causes i implicacions de la cohabitació no-marital. Els resultats estan basats en entrevistes qualitatives en profunditat dins d'una mostra de homes i dones de diferents grups d'edat, diferent nivell d'estudis i condicions de vida, i vivint a Barcelona o Madrid. El projecte era un estudi pilot dissenyat per preparar les preguntes més importants de cara a una investigació quantitativa futura respecte de la incidència, sentit i distribució de la cohabitació no-marital.
Resum: La principal finalidad de este estudio es el de dar a conocer los resultados iniciales del proyecto de investigación en curso: "Modelos de Formación de la Pareja" y, particularmente, las causas e implicaciones de la cohabitación no-marital. Los resultados se basan en entrevistas cualitativas en profundidad a partir de una muestra de mujeres y varones de diferentes grupos de edad, diferente nivel de estudios y condiciones de vida, residentes de Madrid o Barcelona. El proyecto era un estudio piloto diseñado para preparar aquellas preguntas más importantes de una futura investigación cuantitativa sobre la incidencia, sentido y distribución de la cohabitación no-marital.
Resum: The aim of this paper is to present the initial results of the research project in progress on "Patterns of Household Formation" and in particular on the causes and implications of non-marital cohabitation. The results are based on qualitative in-depth interviews with a sample of women and men of different age groups, and with different levels of education and living arrangements, residing in Barcelona and Madrid. The project was a pilot study designed to prepare the relevant questions for a future quantitative investigation regarding the incidence, meaning and distribution of non-marital cohabitation.
Resum: Le but principal de ce travail est de donner à connaître les résultats préliminaires d'une recherche en cours sur les "modèles de formation des couples" et en particulier les facteurs causants et les conséquences du concubinage. Les résultats se basent sur une exploitation d'une enquête qualitative en profondeur faite auprès d'un échantillon de femmes et d'hommes appartenant à différents groups d'âge, niveaux d'études et niveaux de vie, résidants à Barcelone et à Madrid. Le projet est une étude pilote menée en vue de préparer les questions les plus importants à poser pour une enquête quantitative future sur l'incidence, la signification et la distribution du concubinage.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Papers de demografia (Centre d'Estudis Demogràfics) ; 10
Document: workingPaper
Matèria: Unions estables de parella ; 1985 ; Barcelona (Catalunya) ; Madrid (Madrid)26 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2017-12-22, darrera modificació el 2021-06-20   Favorit i Compartir