Viatges d'una taula "santa" durant 180 anys (1.834 a 2.014)
Camps i Rabadà, Jaume 1930-

Data: 2017
Descripció: 6 pag.
Resum: Escrit privat, com curiositat i com fet històric, que faig sols per a la família i alguns amics, tret del informe que van fer uns Pares Claretians, i bons historiadors, que van basar-se amb les dades obtingudes en moltes parroquies, de tot Catalunya, i amb el estudi lògic i extens, de la auto-biografia de Sant Antoni Maria Claret i Clarà, Fundador de la Ordre.
Resum: I alguns detalls, o comentaris, obtinguts del meu pare, i de les darreres tietes Camps i Colldelram. Que van ser les netes de Manuela de Solà i Pasqual, la que va ser cunyada del que anomenavem com Pare Claret. Va estar casada amb el seu germà Josep Claret i Clarà, abans ho fes en segones nupcies amb Magí Colldelram i Molas. Els qui van ser els meus besàvis, per part de la ávia paterna, Mercé Colldelram.
Resum: Al posar taula "santa" és per ja estar confirmat que va ser usada en nombroses ocasions pel Sant. I al fer un gran recorregut, de molts anys, i en estades a molts indrets, per tot Catalunya.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Informe ; Text
Matèria: Claret, Antoni Maria, sant



6 p, 307.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Jaume Camps > Jaume Camps, apunts
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2018-01-16, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir