Conceptes clau i oportunitats de les vies de finançament del transport públic metropolità
Saurí­, Sergi (Centre d'Innovació del Transport (CENIT))

Título variante: Conceptos clave y oportunidades de las vías de financiación del transporte público metropolitano
Fecha: 2017
Resumen: L'objectiu d'aquest article és avaluar la situació actual del finançament del transport públic en entorns urbans, amb l'estudi del cas particular de la regió metropolitana de Barcelona, desenvolupant les problemàtiques descrites i els mecanismes existents per afrontar-les, tot indicant els reptes i les tendències de futur en la mobilitat urbana i el seu finançament. També es dona un cop d'ull a la vessant institucional, el model de governança, com una peça essencial en l'arquitectura del finançament.
Resumen: El objetivo de este artículo es evaluar la situación actual de la financiación del transporte público en entornos urbanos, con el estudio del caso particular de la región metropolitana de Barcelona, desarrollando las problemáticas descritas y los mecanismos existentes para afrontarlas, indicando los retos y las tendencias de futuro en la movilidad urbana y su financiación. También se da un vistazo a la vertiente institucional, el modelo de gobernanza, como una pieza esencial en la arquitectura de la financiación.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català i Castellà.
Documento: article ; recerca ; publishedVersion
Publicado en: Papers : Regió Metropolitana de Barcelona : Territori, estratègies, planejament, Núm. 59 (Novembre 2017) , p. 130-141 (Articles) , ISSN 1888-3621

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/PapersIERMB/article/view/332049


Català
12 p, 1.2 MB

Castellà
5 p, 231.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > Papers : Regió Metropolitana de Barcelona
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2018-01-30, última modificación el 2019-07-21   Favorit i Compartir