L'impacte de les TIC a l'aula, des del punt de vista del professorat
Gairín Sallán, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO))
Mercader, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO))

Títol variant: El impacto de las TIC en el aula, desde el punto de vista del profesorado
Títol variant: The impact of ICT in class from teachers'perspective
Data: 2018
Resum: El Grup EDO (Equip de Desenvolupament Organitzatiu) del Departament de Pedagogia Aplicada realitza un estudi nacional sobre la percepció que té el professorat de l'impacte de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a l'aula. L'anàlisi dels resultats evidencia un canvi per part del professorat davant les TIC, així com l'increment del seu domini, malgrat hi hagi una persistència dels models tradicionals, especialment a l'ensenyament secundari.
Resum: El Grupo EDO (Equipo de Desarrollo Organizativo) del Departamento de Pedagogía Aplicada realiza un estudio nacional sobre la percepción que tiene el profesorado del impacto de las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC) en el aula. El análisis de los resultados evidencia un cambio por parte del profesorado ante las TIC, así como el incremento de su dominio, pese a que haya una persistencia de los modelos tradicionales, especialmente en la enseñanza secundaria.
Resum: EDO Group (Organizational Development Team) of the Applied Pedagogy Department Aplicada develops a national study about teachers' perception about the impact of Information and Communication Technologies (ICT) in class. The analysis of the results show change in teachers' view of ICT, as well as the improvement of their abilities, although traditional models persist, especially in secondary education.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2018, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 387.4 KB

Español
2 p, 250.7 KB

English
2 p, 251.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu (CRiEDO)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-02-13, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir