El Rituximab como tratamiento en las enfermedades autoinmunes
Marco Rusiñol, Helena
Jayne, David, dir.
Ballarín Castan, José Aurelio, dir.
Díaz Encarnación, Montserrat Mercedes, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Publicació: [Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.
Descripció: 1 recurs en línia (219 pàgines)
Nota: Tesi 15 mg/día fueron factores de riesgo independientes para desarrollar infecciones severas durante el seguimiento. La dosis de rituximab no se relacionó con la hipogammaglobulinemia ni con las infecciones severas. Tampoco encontramos relación de la hipogammaglobulinemia con las infecciones. Las infecciones fueron frecuentes y la primera causa de muerte. Es clave conocer los factores de riesgo para las infecciones para minimizarlas y poder estar alerta. Recomendamos valorar las inmunoglobulinas previas a la administración del rituximab y realizar controles seriados posteriores con la finalidad de detectar de forma precoz la pequeña proporción de pacientes que pueden realizar una hipogammaglobulinemia severa y persistente requiriendo inmunoglobulinas endovenosas como tratamiento de reposición. Doctorat. Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina. 2017.
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Castellà
Document: Tesi doctoral ; Versió publicada
Matèria: Immunologia ; Malalties ; Infecció ; Tractament
ISBN: 9788449074202

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/456570


220 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Recerca Sant Pau
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2018-02-21, darrera modificació el 2024-02-08



   Favorit i Compartir