Implantació d'un sistema ERP amb sistema de monitoratge a una PIME
Cornago López, Pedro
Musach, Ramón, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Implementation of an ERP system with monitoring system in a SME
Títol variant: Implantación de un sistema ERP con sistema de monitorización en una PYME
Data: 2018-02-11
Resum: En aquest document s'explica tot el procés relacionat amb la posada en marxa d'un sistema de planificació de recursos empresarials (ERP) en una empresa PIME que es dedica a la prestació de serveis d'Internet. Un software ERP es un programari de gestió empresarial que permet planificar i administrar tots els processos operatius i recursos d'una empresa integrant diverses funcions de gestió en un únic sistema. Gràcies a les eines ERP s'aconsegueix gestionar tota la informació de l'organització d'una manera més eficient i ràpida, optimitzant així els processos claus del negoci i millorant la competitivitat de la companyia. Al llarg del document es tracten punts clau de tot el procés d'implementació com l'estudi inicial de l'empresa, l'estudi de requeriments i requisits, l'anàlisi dels sistemes actuals, una comparativa dels diferents ERP que podem trobar al mercat, la implantació del sistema ERP seleccionat i finalment la implantació d'un sistema de monitoratge de sistemes que asseguri la disponibilitat del sistema ERP.
Resum: This document explains the whole process related to the implementation of an enterprise resource planning (ERP) system in an SME company that provides Internet services. An ERP software is a business management software that allows you to plan and manage all the operational processes and resources of a company by integrating several management functions in a single system. Thanks to the ERP software, it is possible to manage all the information of the organization in a more efficient and faster way, thus optimizing the key business processes and improving the competitiveness of the company. Throughout the document are discussed the key points of the entire implementation process are discussed such as the initial study of the company, the study of the requirements, the analysis of the current systems, a comparison of the different ERP which can be found in the market, the whole implementation of the selected ERP system and ultimately the implementation of a monitoring system that ensures the availability of the ERP system.
Resum: En este documento se explica todo el proceso relacionado con la puesta en marcha de un sistema de planificación de recursos empresariales (ERP) en una empresa PYME que se dedica a la prestación de servicios de Internet. Un software ERP se un software de gestión empresarial que permite planificar y administrar todos los procesos operativos y recursos de una empresa integrando varias funciones de gestión en un único sistema. Gracias a las herramientas ERP se consigue gestionar toda la información de la organización de una manera más eficiente y rápida, optimizando así los procesos claves del negocio y mejorando la competitividad de la compañía. A lo largo del documento se tratan puntos clave de todo el proceso de implementación como el estudio inicial de la empresa, el estudio de requerimientos y requisitos, el análisis de los sistemas actuales, una comparativa de los diferentes ERP que podemos encontrar al mercado, la implantación del sistema ERP seleccionado y finalmente la implantación de un sistema de monitorización de sistemas que asegure la disponibilidad del sistema ERP.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: ERP ; Sistema d'informació ; PIME ; OpenSource ; CRM ; Odoo ; Monitoratge ; Nagios ; Sistema de información ; PYME ; Monitorización ; Information System ; SMEs ; Monitoring



13 p, 817.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2018-04-09, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir