Google Scholar: cites
Els boscos, el bosc, els arbres i l'arbre vistos des de les geohumanitats
Mendizábal Riera, Enric (Universitat Autònoma de Barcelona)

Títol variant: Bosques, el bosque, los árboles y el árbol vistos desde las geohumanidades
Data: 2017
Resum: A partir d'una selecció (arbitrària) de textos que tracten dels boscos i arbres (en singular i en plural), es descriu i analitza com s'han estudiat aquests elements de la natura des de les geohumanitats. L'objectiu és presentar un discurs personal sobre la relació d'aquests elements naturals amb el pensament, percepcions i idees dels éssers humans per mostrarla construcció dels quatre casos d'estudi que apareixen al títol.
Resum: A partir de una selección (arbitraria) de textos que tratan de los bosques y árboles (en singular y en plural), se describe y analiza cómo se han estudiado estos elementos de la naturaleza desde las geohumanidades. El objetivo es presentar un discurso personal sobre la relación de estos elementos naturales con el pensamiento, percepciones e ideas de los seres humanos para mostrar la construcción de los cuatro casos de estudio que aparecen en el título.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Geohumanitats ; Història ; Natura ; Cultura ; Literatura
Publicat a: Treballs de la Societat Catalana de Geografia, Vol. 84 (2017) , p. 231-249, ISSN 2014-0037

Adreça original: http://revistes.iec.cat/index.php/TSCG/article/view/144096
DOI: 10.2436/20.3002.01.144


19 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2018-05-25, darrera modificació el 2023-05-31



   Favorit i Compartir