Google Scholar: cites
Evaluation of Different Preservation and Storage Methods for Malassezia spp
Crespo Domínguez, Ma. Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Abarca Salat, Maria Lourdes (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Cabañes Sáenz, Francisco Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Data: 2000
Resum: Freezing at 280°C, lyophilization, preservation in distilled water, and storage in different culture media were performed in order to find a suitable method that allowed a prolonged storage of Malassezia spp. Freezing at 280°C was the only method successful at maintaining all species.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Micologia Veterinària
Publicat a: Journal of clinical microbiology, Vol. 38 Núm. 10 (Octubre 2000) , p. 3872-3875, ISSN 0095-1137

DOI: 10.1128/JCM.38.10.3872-3875.2000
PMID: 11015425


4 p, 56.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Grup de Micologia Veterinària
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2018-06-15, darrera modificació el 2022-10-19



   Favorit i Compartir