El Palacio de Caifás y el nuevo jardín de San Pedro de los padres asuncionistas en el Monte Sión / Urbano Coppens ; traducido del francés por Samuel Eiján
Coppens, Urbain

Publicació: Barcelona : Tipografía Católica, 1904
Descripció: 115 p.
Resum: Obra escrita en francès per Urbano Coppens dedicada al palau de Caifàs i el nou jardí de San Pere al Mont Sió, publicada en castellà el 1904 a Barcelona. Conté plànols de Jerusalem i il·lustracions de la zona.
Resum: Obra escrita en francés por Urbano Coppens dedicada al palacio de Caifás y el nuevo jardín de San Pere en el Monte Sión, publicada en castellano en 1904 a Barcelona. Contiene mapas de Jerusalén y ilustraciones de la zona.
Resum: BStudy on the Palace of Caiaphas and the new garden of Saint Peter in Mount Zion. Written in French by Urbano Coppens and published in Spanish in 1904 in Barcelona. With illustrations and maps of Jerusalem.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Llibre ; Text245 p, 92.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2018-06-18, darrera modificació el 2021-08-08   Favorit i Compartir