Dret Financer i Tributari II [102222]
Fernández Amor, José Antonio
Árias Abellán, Dolors
Martínez-Carrasco Pignatelli, José
Sánchez Huete, Miguel Angel
Perez Tena, Juan Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Finance and Taxation Law II
Título variante: Derecho Financiero y Tributario II
Fecha: 2018-19
Resumen: L'assignatura de Dret financer i tributari II forma part del conjunt de disciplines que tenen per objectiu dotar al o l'estudiant de les bases jurídiques necessàries per obtenir una visió completa de l'activitat financera de les Administracions públiques. S'estudia la teoria general del tribut en ordre a descriure el règim jurídic de les diferents obligacions que conformen la relació jurídico-tributaria. La matèria es completa amb els procediments propis del fenòmen tributari: procediment de gestió, d'inspecció i recaptació. La vessant sancionadora d'aquesta part del Dret públic també és objecte de tractament juntament amb el seu procediment. Finalment, s'han de tractar els diferents procediments que tenen per objectiu la revisió en via administrativa i jurisdiccional dels actes administratius-tributaris.
Resumen: The subject of Financial and Tax Law II is part of the set of disciplines that aim to provide students with the legal bases necessary to obtain a complete overview of the financial activity of public administrations. The general theory of taxes is studied in order to describe the legal regime of the different obligations that make up the tax relationship. The subject is completed with the procedures typical of the tax phenomenon: procedure of management, inspection and collection. The sanctioning aspect of this part of public law is also subject to treatment along with its procedure. Finally, the different procedures that aim to review administrative and jurisdictional administrative and tributary acts must be addressed.
Resumen: La asignatura de Derecho Financiero y Tributario II forma parte del conjunto de disciplinas que tienen por objetivo dotar al o la estudiante de las bases jurídicas necesarias para obtener una visión completa de la actividad financiera de las Administraciones públicas. Se estudia la teoría general del tributo en orden a describir el régimen jurídico de las diferentes obligaciones que conforman la relación jurídico-tributaria. La materia se completa con los procedimientos propios del fenómeno tributario: procedimiento de gestión, inspección y recaudación. La vertiente sancionadora de esta parte del Derecho público también es objeto de tratamiento junto con su procedimiento. Finalmente, se deben tratar los diferentes procedimientos que tienen por objetivo la revisión en vía administrativa y jurisdiccional de los actos administrativos-tributarios.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Dret [949]Català
4 p, 74.4 KB

Anglès
4 p, 73.8 KB

Castellà
4 p, 74.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2020-02-01   Favorit i Compartir