Dret Civil III [102239]
Núñez Zorrilla, María Carmen
Hurtado Parras, Fernando
Pou de Avilés Sans, Javier
Camacho Clavijo, Sandra
Alonso Suárez, Cristina
Villagrasa Aguilar, Olga
Robert Guillen, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Civil Law III
Título variante: Derecho Civil III
Fecha: 2018-19
Resumen: Dret civil III és una assignatura que s'imparteix en el segon quadrimestre del segon curs. Té com a finalitat l'adquisició de les nocions bàsiques, tant de la teoria general del contracte, com dels tipus de contractes en particular més utilitzats en el tràfic jurídic. L'objectiu és l'adquisició dels coneixements esmentats, no 1 particular més utilitzats en el tràfic jurídic. L'objectiu és l'adquisició dels coneixements esmentats, no únicament a nivell estatal i autonòmic (estudi de la regulació catalana en la matèria), sinó a més, des d'una perspectiva europea, donada la creixent influència del dret comunitari de contractes en l'ordenament del nostre estat i en l'ordenament català. Es tracta d'una assignatura essencial perquè constitueix la base a partir de la qual es desenvoluparan altres assignatures del Grau, com són Dret civil IV, Dret de família, Dret de successions, Responsabilitat civil o Dret d e l c o n s u m . El Dret civil III pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius, entre els quals destaquen p a r t i c u l a r m e n t : - Identificar els conceptes fonamentals de la teoria general del contracte i dels contractes en particular. - Diferenciar entre les diverses relacions jurídiques contractuals en l'àmbit del Dret civil patrimonial, i - connectar el Dret de contractes amb el Dret d'obligacions.
Resumen: Derecho civil III es una asignatura que se imparte en el segundo cuatrimestre del segundo curso. Tiene como 1 Derecho civil III es una asignatura que se imparte en el segundo cuatrimestre del segundo curso. Tiene como finalidad la adquisición de las nociones básicas, tanto de la teoría general del contrato, como los tipos de contratos en particular más utilizados en el tráfico jurídico. El objetivo es la adquisición de los conocimientos mencionados, no únicamente a nivel estatal y autonómico (estudio de la regulación catalana en la materia), sino además, desde una perspectiva europea, dada la creciente influencia del derecho comunitario de contratos en el ordenamiento de nuestro estado y en el ordenamiento catalán. Se trata de una asignatura esencial porque constituye la base a partir de la cual se desarrollarán otras asignaturas del Grado, como son Derecho civil IV, Derecho de familia, Derecho de sucesiones, Responsabilidad civil o Derecho del consumo. El Derecho civil III pretende del estudiante el logro de varios objetivos, entre los que destacan particularmente: - Identificar los conceptos fundamentales de la teoría general del contrato y los contratos en particular. - Diferenciar entre las diversas relaciones jurídicas contractuales en el ámbito del Derecho civil patrimonial, y - conectar el Derecho de contratos con el Derecho de obligaciones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Dret [949]Català
7 p, 94.0 KB

Anglès
Versió reduïda
5 p, 65.6 KB

Castellà
9 p, 93.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2020-02-01   Favorit i Compartir