Dret Financer i Tributari I [102223]
Fernández Amor, José Antonio
Martínez-Carrasco Pignatelli, José
Baena Aguilar, Angel
Sánchez Huete, Miguel Angel
Perez Tena, Juan Ramon
Fernández Caballero, Zuley
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Finance and Taxation Law I
Título variante: Derecho Financiero y Tributario I
Fecha: 2018-19
Resumen: L'assignatura de Dret financer i Tributari I forma part del conjunt de disciplines que tenen per objectiu dotar l'estudiant de les bases jurídiques necessàries per obtenir una visió completa de l'activitat financera de les administracions públiques. Els objectius concrets de l'assignatura són, d'una banda, l'estudi i l'anàlisi del règim jurídic vigent dels ingressos públics. Especial atenció s'ha de fer sobre els de caràcter tributari. En aquesta línia es donarà una visió completa del sistema tributari, estructurat al voltant dels concepts de tribut directe i indirecte. D'altra banda, s'ha de tractar el règim jurídic que envolta l'activitat de despesa dels ens públics amb especial incidència en el Dret pressupostari.
Resumen: The subject of financial and tax law I is part of the set of disciplines that aim to provide the student with the necessary legal ba The specific objectives of the subject are, on the one hand, the study and analysis of t In this line, a complete vision of the structured tax system will be given around the concepts of direct and indirect taxation. On activity of public entities with special incidence on budgetary law must be addressed.
Resumen: La asignatura de Derecho financiero y tributario I forma parte del conjunto de disciplinas que tienen por objetivo dotar al estudiante de las bases jurídicas necesarias para obtener una visión completa de la actividad financiera de las Administraciones públicas. Los objetivos concretos de la asignatura son, por una parte, el estudio y el análisis del régimen jurídico vigente de los ingresos públicos. Especial atención se ha de hacer sobre los de carácter tributario. En esta línea se dará una visión completa del sistema tributario estructurado alrededor de los conceptos de tributo directo e indirecto. Por otra parte, se debe tratar el régimen jurídico que rodea la actividad de gasto de los entes públicos con especial incidencia en el Derecho presupuestario.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Grau en Dret [949]Català
4 p, 73.4 KB

Anglès
4 p, 72.8 KB

Castellà
4 p, 73.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2021-06-19   Favorit i Compartir