Treball de Final de Grau [103235]
Juan Godoy, Bibiana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2018-19
Resumen: L'objectiu fonamental es adquirir integradament les competències transversals del grau, les competències específiques del qual s'adquireixen cursant la resta de matèries bàsiques i obligatòries.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir