Treball de Final de Grau [103958]
Paz Torres, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Bachelor's Degree Final Project
Títol variant: Trabajo de Fin de Grado
Data: 2018-19
Resum: D'acord amb l' article 12. 7 del Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, per el que s'estableixen els ensenyaments universitaris oficials, el Treball de Fi de Grau ha d'estar orientat a l'avaluació de les competències associades al títol. El TFG té uns elements propis basats en l'avaluació de les competències en les quals s'enmarca el Grau de Relacions Laborals, sent el principal objectiu formatiu de l'assignatura que l'estudiant relacioni de manera transversal les diverses matèries del grau. Per altra banda, es tracta d'una assignatura que avalua en una part molt substancial la capacitat de treball autònoma per part de l'estudiant. El gruix de les diferents activitats formatives del TFG s'agrupa sota 4 més específiques: Activitats dirigides, supervisades, autònomes i, finalment, activitats d'avaluació. El pes de l'activitat autònoma, com s'ha descrit abans, és determinant. L'extensió recomanada és de 12. 500 paraules. La Facultat de Dret concedeix la màxima importància acadèmica al TFG i estima que és un mitjà adequat per incrementar la qualitat i l'exigència en el graus que té assignats laFacultat.
Resum: In accordance with article 12. 7 RD 1393/2007, October 29th, which establishes the official university education, the Degree Project must be oriented to the evaluation of the competences associated with the degree. The Degree Project has its own elements based on the evaluation of the competences in which the Degree of Labor Relations is framed. The main formative objective of the subject is that the student relates in a transversal way the diverse subjects of the degree. On the other hand, it is a subject that evaluates in a very substantial part the ability of autonomous work by the student. The bulk of the different training activities of the Degree Project are grouped under 4 more specific: Directed, supervised, autonomous activities and, finally, evaluation activities. The weight of autonomous activity, as described above, is decisive. The recommended Degree Project's extension is 12,500 words. The Faculty of Law grants the maximum academic importance to the Degree Project and considers that it is an adequate means to increase the quality and the requirement in the grades assigned to it by the Faculty.
Resum: De acuerdo con el artículo 12. 7 del Real Decreto 1393/2007, de 29 de octubre, por el que se establecen las enseñanzas universitarias oficiales, el Trabajo de Fin de Grado debe estar orientado a la evaluación de las competencias asociadas al título. El TFG tiene unos elementos propios basados en la evaluación de las competencias en las que se enmarca el Grado de Relaciones Laborales, siendo el principal objetivo formativo de la asignatura que el estudiante relacione de manera transversal las diversas materias del grado. Por otra parte, se trata de una asignatura que evalúa en una parte muy sustancial la capacidad de trabajo autónoma por parte del estudiante. El grueso de las diferentes actividades formativas del TFG se agrupa bajo 4 más específicas: Actividades dirigidas, supervisadas, autónomas y, finalmente, actividades de evaluación. El peso de la actividad autónoma, como se ha descrito antes, es determinante. La extensión recomendada es de 12. 500 palabras. La Facultad de Derecho concede la máxima importancia académica al TFG y estima que es un medio adecuado para incrementar la calidad y la exigencia en el grados que tiene asignados laFacultat.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]Català
4 p, 73.9 KB

Anglès
4 p, 72.7 KB

Castellà
4 p, 72.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir