Pràctiques Externes [42478]
Ysàs Molinero, Helena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Work Placement
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2018-19
Resum: Els principals objectius del mòdul Pràctiques Externes són: a) Contribuir a la formació integral de l'estudiant complementant l'aprenentatge teòric i pràctic. b) Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional de l'àmbit jurídic-laboral. c) Afavorir el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives. d) Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció al mercat de treball i millori la seva ocupabilitat futura. e) Afavorir els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria.
Resum: Los principales objetivos del módulo Prácticas Externas son: a) Contribuir a la formación integral del estudiante complementando el aprendizaje teórico y práctico. b) Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional del ámbito jurídico-laboral. c) Favorecer el desarrollo de competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas. d) Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción en el mercado de trabajo y mejore su empleabilidad futura. e) Favorecer los valores de la innovación, la creatividad y el emprendimiento. A tal efecto, cada Entidad Colaboradora con la Facultad de Derecho deberá nombrar un tutor, encargado de velar por el buen funcionamiento de las prácticas del Estudiante. Este tutor, que debe tener los conocimientos adecuados, deberá contribuir a definir el proyecto formativo del Estudiante, velar por la formación de éste y una vez finalizada la estancia de prácticas, deberá elaborar el informe final de valoración de las prácticas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Drets Sociolaborals [4313301]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Drets Sociolaborals [1122]Català
4 p, 72.7 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 57.5 KB

Castellà
4 p, 72.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir