Dret Internacional Privat [102259]
Arenas García, Rafael
Gardeñes Santiago, Miguel
Vilà Costa, Blanca
Gracia Casamitjana, Josep
de Dios Marcer, José María
Orozco Hermoso, Milagros
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Private International Law
Títol variant: Derecho Internacional Privado
Data: 2018-19
Resum: - Comprendre la problemàtica del tràfic jurídic internacional a les seves vessants processal i substancial. - Identificar en un supòsit complex donat les qüestions que s'incardinan dins del dret internacional privat i entendre les seves relacions amb altres branques de l'ordenament jurídic. - Conèixer els elements bàsics del sistema espanyol de Dret internacional privat, tant de dret intern com de dret convencional i europeu.
Resum: - Comprender la problemática del tráfico jurídico internacional en sus vertientes procesal y sustancial. - Identificar en un supuesto complejo dado las cuestiones que se incardinan dentro del Derecho Internacional Privado y entender sus relaciones con otras ramas del ordenamiento jurídico. - Conocer los elementos básicos del sistema español de Derecho Internacional Privado, tanto de derecho interno como de derecho convencional y europeo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 91.0 KB

Anglès
Versió reduïda
3 p, 74.3 KB

Castellà
7 p, 89.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir