Documental Periodístic [103120]
Avalos del Pino, Carmen
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Documentary Journalism
Títol variant: Documental Periodístico
Data: 2018-19
Resum: - Que els alumnes s'acostin al consum i la producció de documental periodístic de manera reflexiva i crítica, argumentant les seves posicions a partir del coneixement del llenguatge audiovisual específic utilitzat. - Ser capaços de convertir una idea en un bon projecte professional de documental periodístic - Destresa en l'exposició individual d'un projecte de documental periodístic ben argumentat - Valorar en un projecte comú els punts de vista i visions dels altres - Utilitzar els sistemes de comunicació i informació d'Internet - Tot aquest procés teòric i pràctic es materialitzarà en l'adquisició, per part de les alumnes, de les competències bàsiques necessàries per a produir i dirigir documentals de caràcter periodístic .
Resum: - Students will approach visualization and production of journalistic documentaries in a reflexive and critical way, arguing their positions from the knowledge of the specific audio-visual language used. - Students will have to be able to turn an idea into a good professional journalistic documentary project - Students will develop specific skills regarding exhibition of a well-argued journalistic documentary project - In a collective project, they will learn to appreciate the points of view and visions of others - They will use digital communication and information systems - As a result, students will obtain the basic skills necessary to produce and direct documentaries of a journalistic nature.
Resum: - Que los alumnos se acerquen al consumo y la producción de documental periodístico de manera reflexiva y crítica, argumentando sus posiciones a partir del conocimiento del lenguaje audiovisual específico utilizado. - Ser capaces de convertir una idea en un buen proyecto profesional de documental periodístico - Destreza en la exposición individual de un proyecto de documental periodístico bien argumentado - Valorar en un proyecto común los puntos de vista y visiones de los demás - Utilizar los sistemas de comunicación e información de Internet - Todo este proceso teórico y práctico se materializará en la adquisición, por parte de las alumnas, de las competencias básicas necesarias para producir y dirigir documentales de carácter periodístico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]Català
6 p, 83.2 KB

Anglès
6 p, 77.8 KB

Castellà
6 p, 80.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir