Comptabilitat [100506]
Ruiz Busons, Inmaculada
Escudero Fernández, Pedro
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Contabilidad
Data: 2018-19
Resum: Es tracta d'una assignatura de primer curs, segon semestre, de caire bàsic. L'assignatura es contextualitza dins del grup d'assignatures d'empresa que s'imparteixen en el grau de relacions laborals, necessàries per un correcte desenvolupament de les matèries del grau. L'assignatura de comptabilitat els apropa a la realitat econòmica i financera de les empreses i els familiaritza amb els documents que les empreses elaboren i a partir dels quals es prenen decisions. A partir d'aquesta contextualització els objectius formatius de l'assignatura són: 1. Conèixer i entendre quina és la informació financera que tenen que presentar les empreses a partir de l'entrada en vigor, en l'exercici 2008, del Nou Pla General de comptabilitat. 2. Analitzar aquesta informació amb la utilització de tècniques pròpies com ara ratis, anàlisi de tendències i anàlisi integral. 3. Aprendre a interpretar els resultats obtinguts en l'anàlisi. 4. Aprendre a prendre decisions a partir dels resultats.
Resum: Se trata de una asignatura de primer curso, segundo semestre, de carácter básico. La asignatura se contextualiza dentro del grupo de asignaturas de empresa que se imparten en el grado de relaciones laborales, necesarias para un correcto desarrollo de las materias del grado. La asignatura de contabilidad los acerca a la realidad económica y financiera de las empresas y los familiariza con los documentos que las empresas elabora y a partir de los cuales se toman decisiones. A partir de esta contextualización los objetivos formativos de la asignatura son: Conocer y entender cuál es la información financiera que tienen que presentar las empresas a partir de la entrada en vigor, en el ejercicio 2008, del Nuevo Plan General de contabilidad. Analizar esta información con la utilización de técnicas propias como por ejemplo ratios, análisis de tendencias y análisis integral. Aprender a interpretar los resultados obtenidos en el análisis. Aprender a tomar decisiones a partir de los resultados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]Català
4 p, 74.0 KB

Castellà
3 p, 70.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir