Gabinets de Premsa i Comunicació [103121]
Recoder Sellarés, María José
Silva Alcalde, José Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: Gabinetes de Prensa y Comunicación
Fecha: 2018-19
Resumen: Els principals objectius que es proposa aquesta assignatura són els següents. - Conèixer la rellevància dels Gabinets de Comunicació per a la la difusió de l'activitat que desenvolupen les Organitzacions a l'exterior però també internament per als seus treballadors. - Conèixer l'estructura estàndard d'un Gabinet de Comunicació, per si se n'ha de crear un o integrar-s'hi per formar part de la plantilla. - Aprendre els sistemes de difusió de la informació, interna i externa, dels Gabinets de comunicació i dominar-ne les tècniques (redacció, preparació d'actes, creació d'agenda, etc. ). - Saber quins són els elements a tenir en compte per a l'elaboració d'un pla de comunicació. - Tenir elements de judici per saber gestionar les crisis informatives de la Organització. - Valorar l'ètica de la comunicació, la deontologia periodística i les relacions professionals entre els Gabinets de Comunicació i els seus públics.
Resumen: Los principales objetivos que se propone esta asignatura son los siguientes. - Conocer la relevancia de los Gabinetes de Comunicación para la difusión de la actividad que desarrollan las Organizaciones en el exterior pero también internamente para sus trabajadores. - Conocer la estructura estándar de un Gabinete de Comunicación, por si se ha de crear uno o integrarse para formar parte de la plantilla. - Aprender los sistemas de difusión de la información, interna y externa, de los Gabinetes de comunicación y dominar las técnicas (redacción, preparación de actos, creación de agenda, etc. ). - Conocer los elementos a tener en cuenta para la elaboración de un plan de comunicación. - Tener elementos de juicio para saber gestionar las crisis informativas de la Organización. - Valorar la ética de la comunicación, la deontología periodística y las relaciones profesionales entre los Gabinetes de Comunicación y sus públicos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, castellà
Titulación: Periodisme [2501933]
Plan de estudios: Grau en Periodisme [971]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 97.7 KB

Castellà
7 p, 84.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir