Comptabilitat Pública [102370]
Gríful Miquela, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Contabilidad Pública
Data: 2018-19
Resum: Context: Es tracta d'una assignatura optativa de 6 crèdits ECTS per als graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i d'Economia impartides a la UAB, i s'ofereix al primer semestre de quart curs. Aquesta assignatura analitza les particularitats de la comptabilitat, del cicle pressupostari i dels estats financers propis de les administracions públiques, complementant els coneixements bàsics assolits en l'assignatura d'"Introducció a la comptabilitat". Objectius: Aquesta assignatura té com a objectiu que l'estudiant conegui les particularitats de la comptabilitat pública, d'aplicació a l'administració pública. S'estudiarà el pressupost com a eina bàsica de gestió pública, analitzant en particular l'execució pressupostària en l'administració local. També es pretén que l'estudiant aprengui a interpretar els principals estats financers públics, i l'avaluació de la gestió dels recursos públics.
Resum: Contexto: Se trata de una asignatura optativa de 6 créditos ECTS para los grados de Administración y Dirección de Empresas (ADE) y de Economía impartida en la UAB, y se ofrece en el primer semestre de cuarto curso. Esta asignatura analiza las particularidades de la contabilidad, del ciclo presupuestario y de los estados financieros propios de las administraciones públicas, complementando los conocimientos básicos de la asignatura de "Introducción a la contabilidad". Objetivos: Esta asignatura tiene como objetivo que el estudiante conozca las particularidades de la contabilidad pública, de aplicación a la administración pública. Se estudiará el presupuesto como herramienta básica de gestión pública, analizando en particular la ejecución presupuestaria el la administración local. También se pretende que el estudiante aprenda a interpretar los principales estados financieros públicos, y la evaluación de la gestión de los recursos públicos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Administració i Direcció d'Empreses [2501572] ; Economia [2501573]
Pla d'estudis: Grau en Economia [1407] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses [1416]Català
6 p, 84.3 KB

Castellà
7 p, 85.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir