Treball de Fi de Màster [43062]
Casellas Puigdemasa, María Antonia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Master's Thesis
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2018-19
Resumen: L'objectiu del Treball Final de Màster (TFM) és preparar els estudiants per al futur treball de recerca, ja sigui una tesi doctoral o un projecte de R+D en una empresa. L'avaluació del TFM de l'alumne no només es basa en els continguts del treball en si. També considera altres habilitats fonamentals que ha de tenir un investigador, com poden ser la capacitat de síntesi, la discussió de resultats, la preparació i exposició de presentacions orals i l'ús apropiat del llenguatge (tant escrit com oral).
Resumen: The objective of the Master Thesis is to prepare students for future research work, namely a doctoral thesis or an R + D project in a company. Assessment of students' Master Thesis is not only based on the contents of the paper itself. It also takes into account other essential skills required by a researcher, such as the ability to synthesise information, the discussion of results, the preparation and giving of oral presentations and the appropriate use of language (written and spoken).
Resumen: El objectivo del Trabajo Final de Máster (TFM) es preparar a los estudiantes para el futuro trabajo de investigación, ya sea una tesis doctoral o un proyecto de R+D en una empresa. La evaluación del TFM del alumno no se basa únicamente en los contenidos del trabajo en si. También considera otras habilidades fundamentales que debe tener un investigador, com son la capacidad de síntesis, la discusión de resultados, la preparación y exposición de presentaciones orales y el uso apropiado del lenguaje (tant escrito como oral).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [4313784]
Plan de estudios: Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [1159]Català
5 p, 85.2 KB

Anglès
5 p, 83.7 KB

Castellà
5 p, 82.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-29, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir