Periodisme i Societat [103086]
Fernández Viso, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Periodismo y Sociedad
Data: 2018-19
Resum: Introduir a l'alumnat a l'estudi i anàlisi de la qüestió social en les societats avançades. Capacitar a l'alumnat per a detectar, documentar i avaluar periodísticament les fractures socials, així com les diferents desigualtats existents en la societat (econòmiques, de classe, de gènere, ètniques, etc. ). Capacitar a l'alumnat per a elaborar textos periodístics des de la perspectiva del periodisme social.
Resum: Introducir al alumnado al estudio y el análisis de la cuestión social en las sociedades avanzadas. Capacitar al alumnado para detectar, documentar y evaluar periodísticamente las fracturas sociales, así como las diferentes desigualdades existentes en la sociedad (económicas, de clase, de género, étnicas, etc. ). Capacitar al alumnado para elaborar textos periodísticos desde la perspectiva del periodismo social.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 78.6 KB

Castellà
5 p, 80.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir