Dret Constitucional II [102215]
de Miguel Barcena, Josu
Barceló Serramalera, Mercè
Roig Batalla, Antoni
Algarrada Mengual, José
Brotat Jubert, Ricard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Consitutional Law II
Títol variant: Derecho Constitucional II
Data: 2018-19
Resum: Dret Constitucional II és una assignatura que s'imparteix al primer semestre del segon any del Grau de Dret. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques sobre el funcionament del sistema de drets fonamentals a la Constitució Espanyola de 1978. Aquesta assignatura serveix d'introducció a altres temes que després seran desenvolupats en les diverses assignatures a càrrec de l'àrea de Dret Constitucional o d'altres àrees amb docència en el Grau de Dret. Des de la perspectiva formativa, Dret Constitucional II pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - El sistema constitucional de drets fonamentals. Els drets i deures. Els elements configuradors dels drets. - Les garanties i mecanismes de defensa dels drets. Els límits i la suspensió de drets. - Els drets d'autonomia personal. Els drets d'índole participativa. Els drets de contingut econòmic, social i 1 - Els drets d'autonomia personal. Els drets d'índole participativa. Els drets de contingut econòmic, social i cultural.
Resum: Constitutional Law II is a subject being taught in the first half of 2nd year in the Degree of Law. It's a subject used for students to learn basic notions about the framework of fundamental rights in the Spanish Constitution of 1978. This subject is helpful as introduction to other topics being later developed in several subjects of the Constitutional Law area as well as in other areas being taught at the Degree in Law. From a perspective of formative education, Constitutional Law II aims to further several goals, specially among them: - -The constitutional system of fundamental rights. Rights and duties. Setting elements of rights. - Guarantees and defence mechanisms of rights. Limits and suspension of rights. - Rights of personal autonomy. Participative rights. Social, Economic and Cultural rights.
Resum: Derecho Constitucional II es una asignatura que se imparte en el primer semestre del segundo año del Grado de Derecho. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas sobre el funcionamiento del sistema de Derechos fundamentales en la Constitución Española de 1978. Esta asignatura sirve de introducción a otros temas que luego serán desarrollados en las diversas asignaturas a cargo del área de Derecho Constitucional o de otras áreas con docencia en el Grado de Derecho. Desde la perspectiva formativa, Derecho Constitucional II pretende del estudiante el logro de diversos objetivos entre los que destacan particularmente: - El sistema constitucional de Derechos fundamentales. Los Derechos y deberes. Los elementos configuradores de los Derechos. - Las garantías y mecanismos de defensa de los Derechos. Los límites y la suspensión de Derechos. - Los Derechos de autonomía personal. Los Derechos de índole participativa. Los Derechos de contenido económico, social y cultural. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]Català
7 p, 88.8 KB

Anglès
5 p, 77.0 KB

Castellà
7 p, 88.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir