Història Contemporània de Catalunya i Espanya [103107]
Culla, Joan B. (Joan Baptista) (Joan Baptista)
Pomés i Vives, Jordi 1962-
Martínez Fiol, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Historia Contemporánea de Cataluña y España
Data: 2018-19
Resum: L'assignatura es proposa donar als futurs graduats i les futures graduades en Periodisme una formació bàsica de nivell universitari sobte els fonaments i l'evolució de la Catalunya contemporània, dins del marc espanyol. Es tracta, doncs, que els i les estudiants coneguin les dinàmiques polítiques, socials, econòmiques i culturals que, arrencant dels segles XVIII i XIX, arriben al segle XXI, i sense les quals difícilment podrien interpretar ni explicar les realitats del present.
Resum: La asignatura se propone dar a los futuros graduados y las futurasv graduadas en Periodismo una formación básica de nivel universitario sobre los fundamentos y la evolución de la Cataluña contemporánea, dentro del marco español. Se trata, pues, de que las y los estudiantes conozcan las dinámicas políticas, sociales, económicas y culturales que, con raíces en los siglos XVIII y XIX, llegan hasta el siglo XXI, y sin las cuales difícilmente podrían interpretar ni explicar las realidades del presente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 71.7 KB

Castellà
3 p, 71.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2024-03-01



   Favorit i Compartir