Treball de fi de grau [100251]
Fernández-Montraveta, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Degree Project
Data: 2018-19
Resum: Objectius generals El TFG és un treball que ha de permetre una avaluació global i sintètica de les competències específiques i transversals associades a cada títol. Objectius específics El TFG ha de ser un treball fonamentalment acadèmic, no pas un treball de recerca en el sentit estricte, caràcter reservat per al TFM. De forma excepcional i mai de forma generalitzada les titulacions podran proposar alguns temes que suposin la iniciació al maneig de les eines bàsiques de la recerca.
Resum: General aims The TFG is a piece of work that must allow a global and synthetic assessment of the specific and cross-curricular competences of the degree. Specific objectives The TFG must be an academic paper, not a research paper in the strict sense of the word (which is what a TFM is). Exceptionally, the degrees will be allowed to propose some topics that involve the initiation to the use of the basic tools of research.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès
Titulació: Estudis anglesos [2500245]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Anglesos [801]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 95.1 KB

Anglès
7 p, 92.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir