Organització, qualificació i competències [100484]
Molina Romo, Óscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Organisation, Qualification and Competencies
Títol variant: Organización, cualificación y competencias
Data: 2018-19
Resum: Es tracta d'una assignatura optativa de quart curs, segon semestre. Forma part de les assignatures que configuren la Menció Organització del Treball i s'inclou en l'àmbit de la Sociologia. Els seus objectius son que en finalitzar l'assignatura l'alumnat pugui: Conèixer els arguments que sostenen la importància de la formació per a accedir a l'ocupació i per a progressar a l'àmbit professional. Proporcionar una visió dels diferents enfocaments sobre les competències i les qualificacions, així com les seves similituds i punts de distanciament. Conèixer les diverses vies existents per a l'obtenció de competències i qualificacions i analitzar la seva interacció. Entendre la relació entre formació i ocupació i la seva concreció en l'estructura ocupacional. Analitzar els problemes de adequació entre la formació obtinguda ielsrequeriments de qualificacions i competències en els llocs de treball. Aquests objectius es complementen amb els de l'adquisició d'habilitats bàsiques pel que fa a la cerca i anàlisi de dades, així com les d'aquelles que potencien el treball en equip i l'autoorganització en el propi treball.
Resum: This is an optional subject for the fourth year, second semester. It is part of the subjects that make up the Mention Organizatio - Know the arguments that support the importance of training to gain access to employ - Provide a vision of the different approaches to skills and qualifications, as well as the - know the various different ways to obtain competences and qualifications and analyz - Understand the relationship between training and employment and its specification in - Analyze the problems of matching between the training obtained and the qualification - These objectives are complemented with the acquisition of basic skills in the search.
Resum: Se trata de una asignatura optativa de cuarto curso, segundo semestre. Forma parte de las asignaturas que configuran la Mención Organización del Trabajo y se incluye en el ámbito de la Sociología. Sus objetivos son que al finalizar la asignatura el alumnado pueda: -Conocer los argumentos que sostienen la importancia de la formación para acceder a la ocupación y para progresar al ámbito profesional. -Proporcionar una visión de los diferentes enfoques sobre las competencias y las calificaciones, así como sus similitudes y puntos de distanciamiento. -Conocer las diversas vías existentes para la obtención de competencias y calificaciones y analizar su interacción. -Entender la relación entre formación y ocupación y su concreción en la estructura ocupacional. -Analizar los problemas de adecuación entre la formación obtenida y los requerimientos de calificaciones y competencias en los puestos de trabajo. -Estos objetivos se complementan con los de la adquisición de habilidades básicas en cuanto a la búsqueda y análisis de datos, así como las que potencian el trabajo en equipo y la autoorganización en el propio trabajo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]Català
7 p, 85.0 KB

Anglès
6 p, 87.3 KB

Castellà
7 p, 88.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir