Coneixements Bàsics de la Unió Europea [43001]
de Dios Marcer, José María
Brunet, Ferran
Garzón Clariana, Gregori
Pi Llorens, Montserrat 1961-
Vilà Costa, Blanca
Zapater Duque, Esther
Font, Nuria
Serra Massansalvador, Francesc
Camonita, Francesco
Blasi Casagran, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Basic Knowledge of the European Union
Títol variant: Conocimientos Básicos de la Unión Europea
Data: 2018-19
Resum: Els objectius consisteixen en aconseguir una homogeneització prèvia per part e tot l'alumnat dels coneixements generals sobre el procés de integració europea i sobre els aspectes i els elements més essencials que caracteritzen la UE. D'aquesta manera s'ofereixen les bàses imprescindibles per a facilitat l'accés posterior als diferents mòduls d'especialització i el seu seguiment. El mòdul és el reflex de un dels valors fonamentals del màster: la interdisciplinarietat. És per això que és un mòdul obligatori per a tot l'alumnat.
Resum: The objective of this module is to achieve a previous homogeneisation of the general knowledge of the european integration process, and about the aspects and elements that characterize the EU. By this module the students will obtain the basic and essential knowledge that will be the basis for their access and success to the modules of specialisation. This module is a reflection of one of the fundamental values of the master: the interdisciplinarity. For this reason this subject is considered as a mandatory module for all students.
Resum: Los objetivos consisten en lograr una homogeneización previa para todo el alumnado de los conocimientos generales sobre el proceso de integración europea y sobre los aspectos y elementos más esenciales que caracterizan a la UE. De esta manera el módulo ofrece las bases imprescindibles para facilitar el acceso posterior a los distintos módulos de especialización y garantizar su seguimiento con éxito. El módulo es el reflejo de uno de los valores fundamentales del Máster: la interdisciplinariedad. Por eso se trata también de un Módulo obligatorio para todo el alumnado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Integració Europea [4313791]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Integració Europea [1164]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 75.0 KB

Anglès
5 p, 75.2 KB

Castellà
5 p, 73.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir