Psicologia [103501]
Rojas Arredondo, Jesus
Lara Vila, Maria Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Psychology
Additional title: Psicología
Date: 2018-19
Abstract: És una assignatura de primer curs, de caràcter introductori i conceptual L'objectiu general: Comprendre la relació entre els diferents processos psicosocials i la dinàmica de les relacions laborals, especificant i aprofundint en els diferents nivells: individual, grupal, organitzacional i contextual. Objectius especìfics: 1. Conèixer què la psicologia del treball i quins són els camps d'aplicació en les organitzacions. 2. Conèixer el principals processos grupals dins de l'àmbit de les organitzacions 3. Comprendre i relacionar els principals processos psicosocials en el món del treball. 4. Comprendre la importància del concepte de gènere en el context organitzacional. 5. Conèixer les principals condicions laborals actuals.
Abstract: Es una asignatura de primer curso, de carácter introductorio y conceptual El objetivo general: Comprender la relación entre los diferentes procesos psicosociales y la dinámica de las relaciones laborales, especificando y profundizando en los diferentes niveles: individual, grupal, organizacional y contextual. Objetivos específicos: 1. Conocer qué es la psicología del trabajo y cuáles son los camps de aplicación en las organizaciones. 2. Conocer los principales procesos grupales dentro del ámbito de las organizaciones 3. Comprender y relacionar los principales procesos psicosociales en el mundo del trabajo. 4. Comprender la importancia del concepto de género en el contexto organizacional. 5. Conocer las principales condiciones laborales actuales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Relacions Laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]Català
5 p, 82.2 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 61.2 KB

Castellà
4 p, 79.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-06-29, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir