Estrès, Afrontament i Salut [43875]
Fernández-Castro, Jordi
Borràs, Xavier
Edo Izquierdo, Sílvia
Moix Queralto, Jenny
Sanz Ruíz, Antoni
Parrado Romero, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Stress, Coping and Health
Títol variant: Estrés, Afrontamiento y Salud
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu general d'aquest mòdul és proporcionar als estudiants un coneixement expert dels models actuals d'investigació en estrès i afrontament que els permeti analitzar i avaluar aplicacions en el camp de la salut, així com dissenyar protocols d'investigació. • Objectiu del treball col·laboratiu: Desenvolupar una recerca en l'àmbit de l'estrès, l'afrontament i la salut. Es tracta de planificar i, optativament dur a terme, un estudi empíric. Per a això a cada grup se li proproporcionará tres articles empírics claus en el camp actual de l'estrès, la salut i l'afrontament. El grup haurà d'escollir un d'ells i plantejar un nou estudi concebut com a millora, adaptació o rèplica, sobre la base d'una anàlisi crítica de (1) la base conceptual, (2) la metodologia, (3) l'anàlisi de resultats i ( 4) la discussió del artíulo escollit.
Resum: The objective of this module is to provide students with an expert knowledge of current models of stress and coping research that allow them to analyze and evaluate applications in the health field, as well as design research protocols. • Collaborative work objective: To develop a research in the field of stress, coping and health. It is about planning and, optionally carrying out, an empirical study. For this, each group will be provided with three key empirical articles in the current field of stress, health and coping. The group must choose one of them and propose a new study conceived as improvement, adaptation or replication, based on a critical analysis of (1) the conceptual basis, (2) the methodology, (3) the analysis of results and ( 4) the discussion of the chosen article.
Resum: El objetivo general de este módulo es proporcionar a los estudiantes un conocimiento experto de los modelos actuales de investigación en estrés y afrontamiento que les permita analizar y evaluar aplicaciones en el campo de la salud, así como diseñar protocolos de investigación. • Objetivo del trabajo colaborativo: Desarrollar una investigación en el ámbito del estrés, el afrontamiento y la salud. Se trata de planificar y, optativamente llevar a cabo, un estudio empírico. Para a ello a cada grupo se le proproporcionará tres artículos empíricos claves en el campo actual del estrés, la salud y el afrontamiento. El grupo deberá escoger uno de ellos y plantear un nuevo estudio concebido como mejora, adaptación o réplica, sobre la base de un análisis crítico de (1) la base conceptual, (2) la metodología, (3) el análisis de resultados y (4) la discusión del artíulo escogido.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut [4316222]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut [1379]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 80.1 KB

Anglès
5 p, 81.1 KB

Castellà
4 p, 79.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir