Pedagogia Social [104080]
Úcar Martínez, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Social Pedagogy
Additional title: Pedagogía Social
Date: 2018-19
Abstract: 1. Conèixer i reflexionar individualment i grupal sobre la història, la conceptualització actual, els paradigmes d'interpretació i intervenció i la situació actual en el món de la Pedagogia Social i l'Educació Social 2. Conèixer les tecnologies, els professionals, les metodologies i els àmbits d'intervenció de la Pedagogia Social i l'Educació Social 3. Analitzar i conèixer en profunditat un àmbit específic d'intervenció en l'ámbit de la Pedagogia Social i l'Educació Social.
Abstract: 1. Know and reflect on individual and group history, current conceptualization, interpretation and intervention paradigms and the current situation in the world of Social Pedagogy and Social Education 2. Know the technologies, professional methodologies and areas of intervention of the Social Pedagogy and Social Education 3. Analyse and know in depth a specific area of intervention in the field of Social Pedagogy and Social Education.
Abstract: 1. Conocer y reflexionar individualmente y grupal sobre la historia, la conceptualización actual, los paradigmas de interpretación e intervención y la situación actual en el mundo de la Pedagogía Social y la Educación Social 2. Conocer las tecnologías, los profesionales, las metodologías y los ámbitos de intervención de la Pedagogía Social y la Educación Social 3. Analizar y conocer en profundidad un ámbito específico de intervención en el ámbito de la Pedagogía Social y la Educación Social.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Educació Social [2500260]
Study plan: Grau en Educació Social [827]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 96.6 KB

Anglès
7 p, 94.8 KB

Castellà
7 p, 95.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-06-29, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir