Tècniques d'investigació social [100480]
Antentas Collderram, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Social Research Techniques
Additional title: Técnicas de investigación social
Date: 2018-19
Abstract: És una assignatura de tercer curs que es planteja la iniciació de l'alumnat al món de la recerca dins el camp de coneixement propi del grau de Relacions Laborals. El principal interès de la matèria és introduir l'alumnat amb els conceptes i instrument bàsics que implica tot procés d'investigació aplicada sobre la realitat laboral. Més concretament, l'objectiu central de l'assignatura és que l'alumnat sigui capaç de, en primer lloc, formular un tema per investigar a fi d'obtenir elements d'intervenció dins l'àmbit de les relacions laborals i, en segon lloc, dissenyar i posar en pràctica una estratègia metodològica.
Abstract: The subject seeks to initiate the students in the realm of social science research, applied to the field of Labor Relations. The main interest of the subject is to introduce the students to the basic concepts and instruments of research in social science. More specifically, the central goal of the course is that the students learn, first of all, to design a research project in the field of labor relations and, in second place, to design and implement a methodological strategy.
Abstract: Es una asignatura de tercer curso que se plantea la iniciación del alumnado al mundo de la investigación dentro del campo de conocimiento propio del grado de Relaciones Laborales. El principal interés de la materia es introducir el alumnado a los conceptos e instrumentos básicos que implica todo proceso de investigación aplicada sobre la realidad laboral. Más concretamente, el objetivo central de la asignatura es que el alumnado sea capaz de, en primer lugar, formular un tema para investigar con objeto de obtener elementos de intervención dentro del ámbito de las relaciones laborales y, en segundo lugar, diseñar y poner en práctica una estrategia metodológica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Relacions laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]Català
4 p, 75.3 KB

Anglès
4 p, 76.1 KB

Castellà
4 p, 75.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-06-29, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir