Lexicologia de l'espanyol [100617]
Clavería Nadal, Gloria
Prat Sabater, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Lexicología del español
Data: 2018-19
Resum: Entre els objetius formatius bàsics es pretén que l'estudiant adquireixi les eines metodològiques necessàries per a l'estudi del lèxic. En finalitzar el curs, l'estudiant serà capaç de: Descriure i analitzar l'estructura, funcionament i evolució del lèxic de l'espanyol 1 Descriure i analitzar l'estructura, funcionament i evolució del lèxic de l'espanyol tant des del punt de vista sincrònic com des del punt de vista diacrònic. Distingir les diferents classes d'unitats lexicològiques de l'espanyol i comprendre la seva organització en paradigmes. Adquirir y aplicar las eines metodològiques de l'estudi del lèxic. Conèixer i utilitzar les fonts bibliogràfiques bàsiques de la lexicologia de l'espanyol.
Resum: Entre los objetivos formativos básicos se pretende que el estudiante adquiera las herramientas metodológicas necesarias para el estudio del léxico. Al finalizar el curso, el estudiante será capaz de Describir y analizar la estructura, funcionamiento y evolución del léxico del español tanto desde el punto de vista sincrónico como desde el punto de vista diacrónico. Distinguir las distintas clases de unidades lexicológicas del español y comprender su organización en paradigmas. Adquirir y aplicar las herramientas metodológicas del estudio del léxico. 1 Adquirir y aplicar las herramientas metodológicas del estudio del léxico. Conocer y utilizar las fuentes bibliográficas básicas de la lexicología del español.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Pla d'estudis: Grau en Llengua i Literatura Espanyoles [808]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 79.2 KB

Castellà
4 p, 78.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir