Llengua castellana per a traductors i intèrprets 1 [101282]
Ríos Mestre, Antonio
Rodríguez Sellés, Yolanda
Ohannesian Saboundjian, Maria
Pascual Fernandez, Maria Luisa
Ortiz Rodriguez, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Lengua castellana para traductores e intérpretes 1
Data: 2018-19
Resum: La funció de l'assignatura és completar la competència gramatical de l'alumne en llengua A i capacitar-lo per a produir textos no especialitzats i per a comprendre textos d'una certa complexitat a fi de preparar-lo per a la traducció directa i la traducció inversa. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que posseeix coneixements gramaticals fonamentals per a traduir i interpretar. Produir textos no especialitzats de tipologia diversa, d'una manera clara, ben estructurada i amb un estil adequat al lector a qui es destinen. Comprendre textos d'un cert grau de complexitat de tipologia diversa.
Resum: La función de la asignatura es completar la competencia gramatical del alumno en lengua A y capacitarlo para producir textos no especializados y para comprender textos de cierta complejidad con el fin de prepararlo para la traducción directa y la traducción inversa. Al acabar la asignatura, el estudiante será capaz de: Demostrar que posee conocimientos gramaticales básicos para traducir e interpretar. Producir textos no especializados de tipología diversa, de una manera clara, bien estructurados y con un estilo adecuado al lector al que se destinan. Comprender textos de un cierto grado de complejidad de tipología diversa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Traducció i Interpretació [2500249]
Pla d'estudis: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
7 p, 92.2 KB

Castellà
7 p, 92.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2021-06-20   Favorit i Compartir