Polítiques d'Igualtat entre Homes i Dones a Europa: Treball, Salut i Vida Quotidiana [42715]
Espluga, Josep 1964-
Carrasquer, Pilar, 1957-
Mora Malo, Enrico
González Ramos, Ana M
Llorens Serrano, Clara Aurora
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Policies for Equality between Men and Women in Europe: Work, Health, and Everyday Life
Títol variant: Políticas de Igualdad entre Hombres y Mujeres en Europa: Trabajo, Salud y Vida Cotidiana
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu general del mòdul és abordar la problemàtica de la igualtat de gènere des d'una perspectiva de salut, a partir d'un conjunt de polítiques que impacten en la intersecció del treball productiu i de la vida quotidiana de les persones, així com proporcionar els instruments necessaris per a la seva anàlisi crítica i per a l'elaboració de propostes d'actuació, des d'una perspectiva europea.
Resum: The general objective is to address the issue of gender equality from a health perspective, from a set of policies that impact on the intersection of work and people's daily lives, as well as providing useful conceputal tools for its critical analysis and for the elaboration of proposals for action, from a European perspective.
Resum: El objetivo general del módulo es abordar la problemática de la igualdad de género desde una perspectiva de salud, a partir de un conjunto de políticas que impactan en la intersección del trabajo y de la vida cotidiana de las personas, así como proporcionar los instrumentos necesarios para su análisis crítico y para la elaboración de propuestas de actuación, desde una perspectiva europea.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Política Social, Treball i Benestar [4313228]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Política Social, Treball i Benestar [1419]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 97.4 KB

Anglès
7 p, 94.0 KB

Castellà
7 p, 95.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir