Pràctiques Externes d'Intervenció Psicosocial [42599]
Montenegro Martinez, Marisela Montenegro
Domènech Argemí, Miquel
Elejabarrieta Olabarri, Francisco Javier
Lalueza Sazatornil, José Luis
Pujal Llombart, Margot
Pujol Tarrés, Joan
Feliu Samuel Lajeunesse, Joel
Martínez Martínez, Luz María
Cubells Serra, Jenny
Rojas Arredondo, Jesus
Padros Castells, Marta
Albizu Soriano, Maria Belen
Tirado Serrano, Francisco Javier
Arenas i Guarch, Sergi
Linares Alegret, Clara
Camps Soler, Silvia
Sánchez Busques, Sonia
Rubio Garcia, Remedios
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Prácticas Externas de Intervención Psicosocial
Fecha: 2018-19
Resumen: . - Utilitzar les eines adquirides per a la detecció de necessitats i avaluació de les demandes presents en l'àmbit d'intervenció específic. 1 . - Aplicar tècniques d'intervenció i avaluació adequades per a les problemàtiques i situacions identificades i els plans d'acció desenvolupats. . - Adaptar els seus coneixements a las necessitats i procediments del centre. . - Treballar en equip de manera coordinada i col·laborativa, comunicant-se amb claredat i oportunitat amb l'equip del centre. . - Respondre i actuar de manera adequada i professional, tenint en compte les implicacions ètiques i polítiques de la seva pròpia actuació i de la del resta de l'equip.
Resumen: . - Utilizar las herramientas adquiridas para la detección de necesidades y evaluación de las demandas presentes en el ámbito de intervención específico. . - Aplicar técnicas de intervención y evaluación idóneas para las problemáticas y situaciones identificadas y 1 . - Aplicar técnicas de intervención y evaluación idóneas para las problemáticas y situaciones identificadas y los planes de acción desarrollados. . - Adaptar sus conocimientos a las necesidades y procedimientos del centro. . - Trabajar en equipo de manera coordinada y colaborativa, comunicándose con claridad y oportunidad con el equipo del centro. . - Responder y actuar de manera adecuada y profesional, teniendo en cuenta las implicaciones éticas y políticas de su propia actuación y de la del resto del equipo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Recerca i Intervenció Psicosocial [4313402]
Plan de estudios: Màster Universitari en Recerca i Intervenció Psicosocial [1131]Català
4 p, 74.2 KB

Castellà
4 p, 74.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir