Pràctiques externes en salut mental al llarg de la vida [101775]
Bernabeu Tamayo, Maria Dolores
Giménez Díez, David
Téllez Velasco, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Prácticas externas en salud mental a lo largo de la vida
Data: 2018-19
Resum: INTRODUCCIÓ En aquest pràcticum l'estudiant podrà conèixer els diferents dispositius assistencials de l'àmbit de la Salut mental, les característiques del malalt mental i proporcionar cures infermeres. OBJECTIU GENERAL L'estudiant ha d'integrar i aplicar els continguts treballats en les diferents assignatures, sobre tot les de l'àmbit de la Salut mental, incorporant nous coneixements, habilitats i actituds en la seva pràctica infermera. 1 OBJECTIUS ESPECÍFICS Utilitzar el procés d'atenció d'infermeria com a metodologia científica de resolució de problemes amb un model conceptual d'infermeria o amb els diagnòstic d'infermeria i intervencions d'infermeria de NANDA Desenvolupar les dues dimensions del rol professional, el rol de col·laboració i el rol autònom. Donar una atenció sanitària adient a les necessitats de salut, garantint unes cures infermeres de qualitat, dirigida a la persona i la família, amb una visió integral que contempli les vessants biològica, psicològica i social de l' individu. Utilitzar l'evidencia científica en el camp de la infermeria en salut mental i participar en la programació d'activitats de prevenció, que es realitzin a la població. Aprofundir en les habilitats comunicatives amb la persona atesa, la seva família i l'equip de treball.
Resum: INTRODUCCIÓN En este Prácticum, el estudiante podrá conocer los diferentes dispositivos asistenciales del ámbito de la salud mental y las características del enfermo mental, así como proporcionar cuidados enfermeras. OBJETIVO GENERAL El estudiante tiene que integrar y aplicar los contenidos trabajados en las diferentes asignaturas, sobre todo las del ámbito de la salud mental, incorporando nuevos conocimientos, habilidades y actitudes en su práctica enfermera. OBJETIVOS ESPECÍFICOS Utilizar el proceso de atención de enfermería como metodología científica de resolución de problemas con un modelo conceptual de enfermería o con los diagnósticos de enfermería e intervenciones de enfermería de NANDA Desarrollar las dos dimensiones del rol profesional, el rol de colaboración y el rol autónomo. 1 Desarrollar las dos dimensiones del rol profesional, el rol de colaboración y el rol autónomo. Ofrecer una atención sanitaria adecuada a las necesidades de salud, garantizando unos cuidados enfermeros de calidad, dirigidos a la persona y a la familia, con una visión integral que contemple los aspectos biológicos, psicológicos y sociales del individuo. Utilizar la evidencia científica en el campo de la enfermería en salud mental y participar en la programación de actividades de prevención que se realicen en la población. Profundizar en las habilidades comunicativas con la persona atendida, su familia y el equipo de trabajo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [830]Català
5 p, 82.7 KB

Castellà
5 p, 78.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir