Biotecnologia Microbiana [42900]
Ferrer Miralles, Neus
Llagostera Casas, Montserrat
Villaverde Corrales, Antonio
Cortés Garmendia, Maria Pilar
Rodriguez Carmona, Escarlata
Vazquez Gomez, Esther
Corchero Nieto, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Microbian Biotechnology
Título variante: Biotecnología Microbiana
Fecha: 2018-19
Resumen: L'objectiu d'aques mòdul és oferir als alumnes una visió general dels microorganismes d'interès industrial, de la diversitat microbiana i de la seva potencialitat a escala industrial en processos de producció/transformació. També es presentaran diversos productes microbians d'interés industrial i biomèdic, especialment proteïnes, i 1 També es presentaran diversos productes microbians d'interés industrial i biomèdic, especialment proteïnes, i com és possible utilitzar les fàbriques cel. lulars microbianes per a la producció i adequació de les mateixes a aplicacions biotecnològiques i biomèdiques.
Resumen: 1 The objective of this module is to provide students with an overview of microorganisms of industrial interest, microbial diversity and their potential on an industrial scale in production / transformation processes. There will also be several microbial products of industrial and biomedical interest, especially proteins, and how microbial cell factories can be used for the production and adaptation of the same for biotechnological and biomedical applications.
Resumen: 1 El objetivo de este módulo es ofrecer a los alumnos una visión general de los microorganismos de interés industrial, de la diversidad microbiana y de su potencialidad a escala industrial en procesos de producción/transformación. También se presentarán varios productos microbianos de interés industrial y biomédico, especialmente proteínas, y de cómo es posible utilizar las fábricas celulares microbianas para la producción y adecuación de las mismas en aplicaciones biotecnológicas y biomédicas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Biotecnologia Avançada [4313772]
Plan de estudios: Màster Universitari en Biotecnologia Avançada [1154]Català
4 p, 71.3 KB

Anglès
4 p, 71.2 KB

Castellà
4 p, 71.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir