Llibres Infantils i Juvenils [42954]
Reyes Lopez, Lara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Childrens and Youth Books
Additional title: Libros Infantiles y Juveniles
Date: 2018-19
Abstract: Aquest mòdul és obligatori i abordarà la descripció, anàlisi i selecció dels llibres infantils i juvenils en la formació del lector literari. Es tractaran les diferents aproximacions disciplinàries al llibre com a producte sociocultural (discurs ideològic, hàbits de lectura, circuits de crítica i difusió), com a objecte artístic (característiques i gèneres, multimodalitat, relació entre sistemes ficcionals, versió i adaptació) i com a itinerari d'aprenentatge al llarg de la infància i adolescència-.
Abstract: This is a compulsory module whose main objective is todescribe, analyse and present a selection of books for children and adolescents with a high educational value to educate literature readers. Books will be analysed from different perspectives: (a) as sociocultural products (ideological discourses, reading habits, dissemination, critics); (b) as artistic objects (typologies and genres, multimodality, fictional systems, abridged and non-abridged works); (c) and as a learning itinerary through childhood and adolescence.
Abstract: Este módulo es obligatorio y abordará la descripción, análisis y selección de los libros infantiles y juveniles en la formación del lector literario. Se tratarán las diferentes aproximaciones disciplinarias al libro como producto sociocultural (discurso ideológico, hábitos de lectura, circuitos de crítica y difusión), como objeto artístico (características y géneros, multimodalidad, relación entre sistemas ficcionales, versión y adaptación) y como itinerario de aprendizaje a lo largo de la infancia y adolescencia-.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura [4313816]
Study plan: Màster Universitari en Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura [1166]Català
5 p, 83.2 KB

Anglès
5 p, 82.9 KB

Castellà
5 p, 83.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-06, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir