Introducció a la Comptabilitat [102121]
Uroz Felices, Francesc Josep
Buza Rodríguez, José Julio
Rizo Gubianas, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Introducción a la Contabilidad
Fecha: 2018-19
Resumen: Context: Aquesta assignatura figura contextualitzada junt amb Economia de l'empresa dins de la matèria Empresa, que s'imparteix en el primer quadrimestre del primer curs. És prèvia i preparatòria per a cursar l'assignatura Comptabilitat Financera I que dóna accés a la matèria Comptabilitat Financera. Objectius: Comprendre els fonaments de la comptabilitat i el seu marc conceptual: normativa, principis i criteris de valoració. Conèixer i saber desenvolupar el procés o cicle comptable d'una empresa: operacions de l'empresa amb el món exterior. Determinació del resultat de l'exercici i presentació dels comptes anuals d'acord amb el Pla General de Comptabilitat vigent. Entendre la situació econòmica i financera de l'empresa.
Resumen: Contexto: Esta asignatura figura contextualizada junto con Economía de la Empresa dentro de la materia Empresa, que se imparte en el primer cuatrimestre de primer curso. Es previa y preparatoria para cursar la asignatura de Contabilidad Financiera I que da acceso a la materia Contabilidad Financiera. Objetivos: Comprender los fundamentos de la contabilidad y su marco conceptual: normativa, principios y criterios de valoración. Conocer y saber desarrollar el proceso o ciclo contable de una empresa: operaciones de la empresa con el mundo exterior. Determinación del resultado del ejercicio y presentación de las cuentas anuales de acuerdo con el Plan General de Contabilidad vigente. Entender la situación económica y financiera de la empresa.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, castellà
Titulación: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 80.9 KB

Castellà
6 p, 81.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir