Art Contemporani [103017]
Enjuanes Puyol, Sol
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Arte Contemporáneo
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu principal d'aquesta assignatura és potenciar la reflexió sobre les idees estètiques i els llenguatges de l'art contemporani i ampliar la cultura visual de l'alumnat. A banda de propiciar el coneixement de les diverses formes d'expressió de l'art contemporani i de les seves línies de pensament, aquesta assignatura té els objectius de: - incentivar el sentit crític i la creativitat - familiaritzar l'alumnat amb els mètodes d'anàlisi de les imatges artístiques - facilitar la transferència dels coneixements adquirits a suports audiovisuals.
Resum: El objetivo principal de esta asignatura es potenciar la reflexión sobre las ideas estéticas y los lenguajes del arte contemporáneo y ampliar la cultura visual del alumnado. Además de propiciar el conocimiento de las formas de expresión del arte contemporáneo y de sus líneas de pensamiento, esta asignatura tiene por objetivo: - familiarizar al alumnado con métodos de análisis de las imágenes artísticas - desarrollar su sentido crítico y su creatividad - facilitar la transferencia de los conocimientos adquiridos a soportes audiovisuales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [1196]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 75.9 KB

Castellà
4 p, 75.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir